Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεσοχωρια Ευβοια - Εύβοια: Πυρκαγιά και στα Μεσοχώρια - tomanifesto.gr

Μεσοχωρια Ευβοια - Εύβοια: Πυρκαγιά και στα Μεσοχώρια - tomanifesto.gr. Νέα φωτιά τωρα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην εύβοια. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τα μεσοχώρια.

Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες . Νέα φωτιά τωρα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021).

Καλύτερη η εικόνα των πυρκαγιών σε Εύβοια και Κορινθία ...
Καλύτερη η εικόνα των πυρκαγιών σε Εύβοια και Κορινθία ... from cdn.cnngreece.gr
Ο δήμαρχος καρύστου ελευθέριος ραβιόλος μιλά για την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή, αλλά και για την προληπτική εκκένωση στα μεσοχώρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τα μεσοχώρια. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Στην εύβοια νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή μεσοχώρια, με πυροσβέστες και εναέρια μέσα να προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα. Στην εύβοια νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή μεσοχώρια, με πυροσβέστες και εναέρια μέσα να προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, . Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τα μεσοχώρια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Νέα φωτιά τωρα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Συναγερμός στην πυροσβεστική evima team 14.08.2021 | 13:16 . Αυτή τη φορά στην νότια εύβοια στην περιοχή της καρύστου με τις ριπές των ανέμων. Ο δήμαρχος καρύστου ελευθέριος ραβιόλος μιλά για την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή, αλλά και για την προληπτική εκκένωση στα μεσοχώρια. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην εύβοια.

Ο δήμαρχος καρύστου ελευθέριος ραβιόλος μιλά για την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή, αλλά και για την προληπτική εκκένωση στα μεσοχώρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην εύβοια. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια.

Ευβοια Παραλία Τσακαιων - Μεσοχωρια
Ευβοια Παραλία Τσακαιων - Μεσοχωρια from www.mdataplus.gr
Ο δήμαρχος καρύστου ελευθέριος ραβιόλος μιλά για την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή, αλλά και για την προληπτική εκκένωση στα μεσοχώρια. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). Νέα φωτιά τωρα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, . Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Αυτή τη φορά στην νότια εύβοια στην περιοχή της καρύστου με τις ριπές των ανέμων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα.

Αυτή τη φορά στην νότια εύβοια στην περιοχή της καρύστου με τις ριπές των ανέμων.

Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, . Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα. Στην εύβοια νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή μεσοχώρια, με πυροσβέστες και εναέρια μέσα να προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Αυτή τη φορά στην νότια εύβοια στην περιοχή της καρύστου με τις ριπές των ανέμων. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες . Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην εύβοια. Νέα φωτιά τωρα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τα μεσοχώρια. Συναγερμός στην πυροσβεστική evima team 14.08.2021 | 13:16 .

Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα. Νέα φωτιά τωρα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια.

Νέος συναγερμός στην Εύβοια: Φωτιά στα Μεσοχώρια - Οι ...
Νέος συναγερμός στην Εύβοια: Φωτιά στα Μεσοχώρια - Οι ... from media.enikos.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην εύβοια. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες . Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τα μεσοχώρια. Ο δήμαρχος καρύστου ελευθέριος ραβιόλος μιλά για την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή, αλλά και για την προληπτική εκκένωση στα μεσοχώρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα. Νέα φωτιά τωρα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.

Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, . Αυτή τη φορά στην νότια εύβοια στην περιοχή της καρύστου με τις ριπές των ανέμων. Στην εύβοια νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή μεσοχώρια, με πυροσβέστες και εναέρια μέσα να προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα. Συναγερμός στην πυροσβεστική evima team 14.08.2021 | 13:16 . Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τα μεσοχώρια. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην εύβοια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Νέα φωτιά τωρα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες . Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021).